Aannemer in
de bouw

Nieuwbouw, verbouw en onderhoud
Al 20 jaar uw aannemer in de bouw!

Direct hulp nodig?

Laat je gegevens achter!

Bouwbedrijf W van der Ham

Over ons

Wij staan voor een klantgerichte en professionele werkwijze die uw tevredenheid garandeert. Door de jaren heen hebben wij als aannemer al vele honderden klanten tevreden gesteld met ons vakwerk op maat en wij zouden graag hetzelfde voor u doen. Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken een offerte op maat.

20+

Jaar ervaring

250+

Tevreden klanten

100%

Kwaliteitsgarantie

Onze diensten

Bouwbedrijf W van der Ham

Overkappingen & veranda's

Denkt u na over een uitbouw, overkapping of een veranda te laten maken? Bouwbedrijf W van der Ham helpt u met het realiseren van u wensen buiten uw huis. Wij hebben veel tevreden klanten die u voorgingen.

Complete renovatiewerken

Door uw huis goed te onderhouden, gaat het pand langer mee. Ook beschermt u op deze manier de waarde van uw woning. U kunt uw huis oppervlakkig laten renoveren, maar u kunt het pand ook een grote beurt geven.

Kleine verbouwingen in huis

U kunt ons inhuren voor het verbouwen van uw badkamer, maar ook voor schilderwerk of een andere klus in uw huis. Heeft u zelf geen tijd of zin in de kleine verbouwingen in uw huis? Dan nemen wij graag de zorg van u over.

Waarom Bouwbedrijf
W van der Ham

Onze kwaliteiten

Kwaliteitsgarantie

Wij staan voor een klantgerichte en professionele werkwijze die uw tevredenheid garandeert. Door de jaren heen hebben wij als aannemer al vele honderden klanten tevreden gesteld met ons vakwerk op maat en wij zouden graag hetzelfde voor u doen.

Complete aannemer

Dan bent u bij Bouwbedrijf W van der Ham aan het juiste adres. U kunt ons inhuren voor het verbouwen van uw badkamer, maar ook voor schilderwerk of een complete woningrenovatie. Wij zorgen ervoor dat al uw woning- en renovatiewensen vervuld worden.

Uitstekende communicatie

Bij het aannemen van een klus zorgen wij ten alle tijden voor goede communicatie. Dit is uiterst belangrijk tijdens het verzorgen van uw project. Dit om misverstanden te voorkomen. Wij zijn ten alle tijden te bereiken per telefoon.

Weet u niet waar u moet beginnen?

Laat ons uw zorgen wegnemen!

Bouwbedrijf W van der Ham

Neem contact op

Heeft u vragen over onze dienstverlening, onze werkwijze of andere gerelateerde vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande mogelijkheden of het contactformulier. Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.

Mobiel: +31648505631

KVK : 63158477

BTW: NL002056863B77

Neem vrijblijvend contact op!

Wij helpen u graag