Over ons

Bouwbedrijf W van der Ham

Aannemer in de bouw

Bouwbedrijf W van der Ham is een goede aannemer in Noordwijk gespecialiseerd in renovatie en herinrichting van u woonruimte – van klein onderhoud tot verbouwing van een enkele leefruimte, zoals een slaapkamer, woonkamer, keuken, badkamer of grotere projecten zoals volledige verbouwingen. Wij bieden een complete renovatie- bouw service van ontwerp en planning tot en met de definitieve afwerking. Heeft uw huis behoefte aan renovatie of verbouwing? Misschien bent u van plan bent om het te verhuren of te verkopen in de nabije toekomst, of misschien moet alleen wat algemeen onderhoud en reparatie gedaan worden. Zowel bedrijf als particulier zijn bij ons aan het goede adres!

Bij Bouwbedrijf W van der Ham bieden wij eersteklas diensten. Als goede aannemer in Noordwijk werken wij nauw samen met onze klanten en leveranciers. Wij realiseren en leveren uw plannen, dromen en visie, voor een uitstekende kwaliteit-en prijsverhouding. Wij begrijpen dat geen twee klanten of projecten hetzelfde zijn en we behandelen elke afspraak met evenveel passie.

Wij staan voor u klaar

Samen helpen wij u verder!

Bouwbedrijf W van der Ham

Wij denken met u mee

Onze medewerkers helpen u graag op weg aan de hand van deskundig advies. Daarnaast nemen wij desgewenst graag alle zorg uit handen door het gehele traject van A tot Z voor u te verzorgen.